NÚRIA ANGULO ROIG, ADVOCADA

“Pot sentir-se segur i tenir la certesa que lluitarem pel seu cas com si fos el nostre”
“Com a advocada em sento en l’obligació moral de cercar la millor solució per al client sigui judicialment o extrajudicialment, i això inclou no només la vessant econòmica del problema sinó també minimitzar el perjudici emocional, no complicar més els casos i, en la mesura del possible, evitar que s’eternitzin els procediments.” 

N. Angulo Roig

EXPERIÈNCIA I TRAJECTÒRIA
Porto exercint com advocada més d’11 anys amb experiència en litigis als Jutjats i Tribunals espanyols tant en l’ àmbit civil com penal. 

Soc advocada especialitzada en dret de família, dret immobiliari, contractual i en l’ assistència jurídica en procediments civils i penals amb element internacional.

Per a mi cada cas és un repte. M’ apassiona la meva feina i asseguro al client defensar el seu cas concret amb total dedicació.

Sumo a la meva trajectòria com advocada un recorregut vital i professional intens. He viscut i he treballat en diferents països per la qual cosa conec diverses cultures i altres sistemes jurídics. Parlo l’anglès, el francès, l’holandès, el castellà i el català.

Sòcia fundadora de la firma d'advocats AR legal & business i col•legiada al Col•legi d'Advocats de Girona (ICAG); Membre d'Advocats sense Fronteres (L.W.O.B.); Membre de la Comissió de Dret Internacional i de la UE de l'ICAG; membre de la Societat Catalana d’ Advocats de Família (SCAF); advocada a la llista de notorietat del Consolat francès a Barcelona.

FORMACIÓ

Llicenciada en Dret a l’ UAB-UNED.

He estudiat dret internacional privat en el Tribunal Internacional de Justícia de la Haia (Països Baixos), soc “Master in Business Administration”, per la Universitat de Bradford (UK)/NIMBAS School of Management, tinc formació com a Compliance Officer i he ocupat càrrecs d’àmbit internacional en diverses multinacionals espanyoles, nord-americanes i holandeses en els sectors industrial, telecomunicacions, TIC i farmacèutic-veterinari.

Segueixo formant-me permanentment i publicant articles en matèries d'interés jurídic en el meu afany de mantenir-me en una actualització continua i garantir així la millor defensa possible.

Per a qualsevol consulta a l’advocada Sra. Núria Angulo Roig poden trucar al (+34) 615 28 70 34 o enviar un correu electrònic a: nuria@legal-business.net
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
phonetwitterfacebookenvelopelinkedin