AVÍS LEGAL

Home » AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

La pàgina web www.legal-business.net està gestionada per  NÚRIA ANGULO ROIG i té com a única finalitat informar i comunicar-se amb vostè. Pot accedir a la web en qualsevol moment que ho desitgi. Pot baixar-se informació d'aquesta pàgina web però només per finalitats no comercials i en el seu propi interès. La transmissió, modificació, reutilització, o ús d'aquesta informació per usos públics o comercials sense el previ consentiment per escrit de NÚRIA ANGULO ROIG està totalment prohibit.

Qualsevol persona que utilitzi aquesta pàgina web ho fa sota el seu propi risc. Ni NÚRIA ANGULO ROIG ni els seus socis, col·laboradors, empleats o representants accepten cap responsabilitat per cap dany o perjudici derivat de l'ús d'aquesta pàgina web o per qualsevol actuació realitzada a partir de la informació que en ella es facilita.

La totalitat del contingut d'aquesta pàgina web, ja siguin textos, fotografíes, imatges, sons, fitxers, marques, logotips, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa, i els programes d'ordinador necessaris pel seu funcionament, accès o utilització, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, titularitat de NÚRIA ANGULO ROIG o, en el seu cas, dels seus llicenciadors, que l'usuari ha de respectar.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
phonetwitterfacebookenvelopelinkedin