DIVORCI / CUSTÒDIA

Advocada especialitzada en dret de família i membre de la Societat Catalana d’ Advocats de Família (SCAF) amb varies sentències guanyades en dret de família que han creat jurisprudència en relació a la guarda dels menors, privació de la pàtria potestat i el contingut de les aportacions per aliments i despeses extraordinàries.

La meva missió es buscar la millor solució per a cada client.

Seguidament fem referència a algunes de les nostres especialitzacions. En cas de no trobar referenciat el seu cas particular, pot enviar-nos, sense compromís, un correu amb la seva consulta a info@legal-business.net, l’atendrem amb molt de gust.

Els procediments de dret de família incideixen en l’ esfera més íntima i personal dels individus.
Per aquest es recomana escollir no sols un advocat especialista en la matèria i amb experiència provada en aquest tipus de procediments, sinó que també cal exigir que sigui un professional capaç d’ empatitzar amb el cas. A banda, cal tenir en compte si Vostè es pot sentir còmode amb el seu advocat al llarg del temps perquè sovint són afers quines implicacions tindran conseqüències al llarg dels anys i segurament haurà de recórrer al mateix advocat amb consultes de manera continuada.

DIVORCIS I SEPARACIONS

Divorci contenciós o de mutu acord, extinció de parella de fet; pensió compensatòria i compensació económica per raó del treball; dissolució i liquidació del règim econòmic matrimonial.

GUARDA I CUSTÒDIA

Guarda i custòdia de menors; demandes de filiació; privació de la patria potestat; adopcions i ordres internacionals de restitució de menors; reclamacions d’ aliments; modificació de mesures; jurisdicció voluntària en dret de família.

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA I DE GÈNERE

Mesures de protecció i assistència lletrada durant el procediment.

JURISDICCIÓ DE MENORS

Mesures cautelars, assistència al detingut, responsabilitat civil, assistència lletrada durant el procediment de menors

notícies relacionades

febrer 17, 2021
LA QUANTIA DE LA PENSIÓ D'ALIMENTS A FAVOR DELS FILLS

Quant he de pagar d'aliments pels meus fills en cas de divorci o separació? Per determinar la quantitat a pagar com a pensió d’aliments a favor dels fills ha de examinar-se, d´una banda, la capacitat econòmica dels progenitors i de l’altra, les necessitats d’ el menor o menors tenint en compte el règim de guarda i custòdia, sigui compartida o...

Llegir més
gener 27, 2019
Vull divorciar-me, què he de fer? Llegir més
gener 27, 2019
Soc estranger resident a Espanya, puc presentar la demanda de divorci davant un Jutjat espanyol? Llegir més
gener 27, 2019
Com funcionen les mesures cautelars en un divorci o ruptura de parella de fet? Llegir més
gener 27, 2019
Què he de fer si l'ex no paga la pensió? Llegir més
octubre 5, 2016
El TSJC treu la custòdia al pare pels maltractaments de paraula a la mare

SENTÈNCIA INÈDITA El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha establert un precedent que sorgeix d’un recurs de cassació presentat per la lletrada Núria Angulo Roig contra una sentència anterior, emesa per l’Audiència Provincial de Girona. El TSJC ha donat la custòdia d’una menor, en exclusiva, a la seva mare i l’argument per fer-ho és la conducta humiliant del pare respecte...

Llegir més
DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET
phonetwitterfacebookenvelopelinkedin